Boot kopen?

Boten kopen bij Boatland Bij Boatland kunt u terecht voor verschillende typen boten. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor sportboten, sportcruisers, consoleboten, rubberboten en sloepen. Neemt u gerust een kijkje in ons volledige aanbod. Mocht u vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Nieuwe boten Gebruikte boten

Sportboten

Een dagje op het water, waterskiën, relaxen, vakantie naar de zon. Zomaar een paar dingen die mogelijk zijn met een van onze trailerbare sportboten. Wij bieden een complete lijn sportboten van verschillende merken in verschillende maten. Zo is er voor elke klant een geschikte boot naar zijn wensen en zijn budget.
Bekijk ons aanbod sportboten

Sportcruisers

Lange afstanden in een korte of juist lange tijd, het is allemaal mogelijk met onze snelvarende sportcruisers. Stuk voor stuk onderhoudsvrij, comfortabel, uitmuntende vaareigenschappen en zeer veel ruimte en gemak aan boord.
Bekijk ons aanbod sportcruisers

Consoleboten

Consoleboten geven u het echte gevoel van varen, de wind in uw haren en een met de elementen. Vrijwel alle modellen beschikken over een uitneembaar zonnedek en vele opbergmogelijkheden. Combineer dit met een van onze betrouwbare outboards en u heeft een geweldige set klaar voor het mooie weer.
Bekijk ons aanbod consoleboten

Rubberboten

De rubberboot is al jaren een van de populairste boten, veelzijdig en sportief. Boatland biedt een complete lijn rubberboten van kleine opvouwbare tender tot exclusieve rib. Bij Boatland kunt u terecht voor rubberboten tegen onze standaard scherpe prijzen.
Bekijk ons aanbod rubberboten

Sloepen

Een sloep biedt u de mogelijkheid om ruimschoots te genieten op het water. Door een comfortabele zitruimte en zonnedek kunt u heerlijk loungen. Bovendien heeft u qua onderhoud weinig omkijken naar ons aanbod 'Lifestyle' sloepen.
Bekijk ons aanbod sloepen

Direct contact!

Nieuws

Vacature Monteur / Installateur
VACATURE: Ben jij een vlotte aanpakker met een passie voor techniek? Dan is dit dé kans voor jou!
Lees verder

Verzekering

Bootverzekering bij Boatland

Als u de trotse bezitter van een boot bent, wilt u onbezorgd kunnen varen. De juiste verzekering zorgt hiervoor! Lees meer

Jeanneau Dealer Glastron Dealer Monterey Dealer Lifestyle Sloepen Dealer Suzuki Marine Dealer Evinrude Dealer Cruisers Sport Series Dealer