Informatie aanvragen
KOM NAAR DE HISWA TE WATER IN LELYSTAD

Hiswa te Water 2023, Bataviahaven Lelystad. Te bezichtigen op de Suzuki Stand C-10 o.a: Jeanneau Cap Camarat 12.5-WA met 3x 350pk Suzuki Jeanneau Mery Fisher 895 met 2x 150 pk Suzuki Jeanneau Merry Fisher 795 met 250pk Suzuki Jeanneau Cap Camarat 7.5 WA met 350pk Suzuki Zodiac 9 Medline met 2x 250pk Suzuki Zodiac 6.8 Medline met 200pk Yamaha North Master 685 met 175pk Suzuki Four Winns H1 met Suzuki 250 AUNX is Europese Primeur! Te bezichtigen op de Yamaha Stand Y o.a: Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC met 2x 300pk Yamaha Jeanneay Merry Fisher 795 Sport met 200pk Yamaha Four Winns H2 met 250pk SBW Yamaha Zodiac Pro 5.5 met 130pk Yamaha Zodiac 6.8 Medline met 200pk Yamaha Openingstijden: Woensdag 30 augustus tot en met zondag 3 september: 10-18 uur.

In de Bataviahaven van Lelystad is het aftellen begonnen voor de Hiswa te Water, de grootste openlucht watersportbeurs van Noordwest Europa. Woensdag 30 augustus gaat om 10 uur de beurs open. Door de 75 meter lange entreetent zullen in vijf dagen naar verwachting meer dan dertigduizend bezoekers de beurs betreden.

De Hiswa te Water is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een internationale ontmoetingsplek voor watersportliefhebbers. De organisatie heeft er alles aan gedaan om de kwaliteit van de expositie te optimaliseren, onder meer door de chiquere aankleding en het aantrekken van eersteklas catering. Ook is het boten-aanbod groter dan ooit. Meer dan 424 boten met een totale geschatte waarde van 1 miljard euro zijn aan de steigers en op de kades van de Bataviahaven te bewonderen. Het is niet alleen het recordaantal boten en jachten dat indruk maakt. Ook de diversiteit van het aanbod is uniek in Europa.

Op de Hiswa te Water liggen veel kwalitatief hoogstaande Nederlandse motorjachten die onder de noemer ‘Dutch Build’ veel aandacht uit binnen- en buitenland trekken. Daarnaast is er een groot aanbod aan kajuitzeiljachten en daysailers. Voor de zeilers is er ook een ruime keus uit de populaire zeilcatamarans. En voor wie ruimte op het water zoekt liggen er diverse houseboats in de Bataviahaven afgemeerd.

Op de beurs hebben de vier grote buitenboordmotorenmerken ieder een eigen paviljoen met tussen de 25 en 40 snelle boten die zijn uitgerust met hun motoren. Traditioneel is het segment van de sloepen en tenders het best op de beurs vertegenwoordigd. Nergens ter wereld zie je zo’n groot aanbod van deze populaire dagboten. Bijzonder is dat vrijwel alle merken hun boten met een moderne elektrische aandrijving aanbieden. Verder doet ook de waterstof aandrijving haar intrede.TERUG

Interesse of vragen?

Neem direct contact op met ons verkoop team.
Bel ons
Mail ons