Evinrude E-Tec dealer

Evinrude E-Tec (etec) dealer Evinrude E-Tec (etec) buitenboordmotoren: Boatland is een officiële dealer van Evinrude E-Tec. De E-Tec tehnologie werd in 2003 geïntroduceerd en door BRP (eigenaar van Evinrude en Johnson) getypeerd als “Het begin van een nieuw tijdperk in de buitenboordmotorenindustrie”. De nieuwe technologie levert namelijk een groot aantal voordelen op. Zo vergen ze bijvoorbeeld minder onderhoud, verbruiken minder brandstof/olie en produceren minder geluid. En dat alles zonder dat de prestaties er onder lijden!

E-Tec: Onderhoudsvriendelijk & betrouwbaar
3 jaar (of 300 uur) geen onderhoud, minder onderdelen, geen olieverversingen, bougies die 3 jaar meegaan en automatisch winterklaar maken. Allemaal voordelen die u de kosten en tijd van het onderhoud besparen. Bovendien bieden de motoren u veel betrouwbaarheid door onder andere het gebruik van duurzame Evinrude onderdelen en gegarandeerde bescherming. Dankzij dit sterke en betrouwbare karakter is de Evinrude E-Tec ook de keuze voor diverse reddingsmaatschappijen.

E-Tec: Zuinig + hoge prestaties
De motoren combineren het zuinige karakter van een 4-takt motor met de directe gasresponse en hoge prestaties van een 2-takt motor. Door de nieuwe technologie produceert een Evinrude E-Tec buitenboordmotor tot 80% minder koolmonoxide dan een nieuwe 4-takt buitenboordmotoren. Tevens zijn de motoren van Evinrude voorzien van een geavanceerde olie- en brandstofinjectiesysteem waardoor het olieverbruik geminimaliseerd wordt. Zo verbruikt een E-Tec buitenboordmotor 50% minder olie dan gebruikelijke directe-injectiesystemen en zelfs 75% minder olie dan oudere 2-takt modellen.

E-Tec: Natuurvriendelijk
Niet alleen het lage brandstofverbruik maakt deze motoren goed voor de natuur. De E-Tec buitenboordmotoren zorgen ook voor minder uitstoot en produceren géén rook. Daarnaast kunt u zelf volop van de natuur genieten omdat een Evinrude E-Tec nou eenmaal minder lawaai produceert.

De Evinrude E-Tec buitenboordmotoren zijn te verkrijgen met 25 tot 300 pk. Bovendien krijgt u bij aankoop van een E-Tec buitenboordmotor standaard maar liefst 5 jaar garantie.

Bekijk ons aanbod Evinrude E-Tec Direct contact!

Direct contact!

Nieuws

Vacature Monteur / Installateur
VACATURE: Ben jij een vlotte aanpakker met een passie voor techniek? Dan is dit dé kans voor jou!
Lees verder

Verzekering

Bootverzekering bij Boatland

Als u de trotse bezitter van een boot bent, wilt u onbezorgd kunnen varen. De juiste verzekering zorgt hiervoor! Lees meer

Jeanneau Dealer Glastron Dealer Monterey Dealer Lifestyle Sloepen Dealer Suzuki Marine Dealer Evinrude Dealer Cruisers Sport Series Dealer